Wie zijn wij?

Wij zijn een jonge innovatieve start op het gebied van digitaal met de missie om technologische middelen te geven aan mensen om hun verloren objecten te vinden.

We besloten om de uitdaging aan te gaan om de labels te verbinden met de digitale wereld, op een bepaalde manier om ze te laten praten om de persoon die een object vindt naar het einde van zijn benadering te laten gaan en om de eigenaars een glimlach te geven.

            

Onze belofte is om een ​​labelapparaat voor te stellen dat vergezeld gaat van een innovatief digitaal systeem voor mensen die een tag willen voorkomen die is verbonden met het object voordat het laatste verlies van het object is opgeheven.

            

Het verbonden label nolostt leidt de persoon die een object vindt naar de juiste eigenaar zonder een derde persoon te doorlopen. Dankzij nolostt ontstaat er een directe relatie tussen de persoon die een voorwerp vindt en de eigenaar.

            

In feite wordt het verloren voorwerp in de meeste gevallen overgedragen aan een bewaker, aan de receptie van warenhuizen, treinstations, luchthavens, verloren bezittingen, een buurman of gewoon aan niemand. Deze situaties worden vaak zonder opgelost succes of genereer lange en kostbare processen om de eigenaars te vinden.

            

Om deze redenen verbinden we ons ertoe om deze ongemakkelijke situaties in ons dagelijks leven op te lossen en om een ​​tweede leven te geven aan je objecten, waardoor we bijdragen aan duurzame ontwikkeling.

            

De magie van nolostt gebeurt in één klik en je kunt de eigenaar van een verloren voorwerp vinden.