WITTE BRAND INTEGRATOREN

Wij kunnen u aanbieden onze nolostt-oplossingen in het hart van uw producten te integreren, zodat uw eindgebruikers hun objecten kunnen vinden in geval van verlies.

Ze profiteren net zo goed als uw marketingafdeling van een directe link 2.0. In deze omstandigheden geeft u meer waarde aan uw producten in de ogen van uw klanten, zodat u zich kunt onderscheiden van uw concurrenten en ontwikkel uw marktaandeel in een zeer concurrerende omgeving.             

Nolostt begeleidt u bij de gehele pre-projectfase, de haalbaarheidsstudie en de implementatie van de integratie van onze oplossing in uw productieprocessen.

            

Een QR-code en een uniek nummer nolostt kunnen met uw productie worden gecommuniceerd om deze op verschillende media af te drukken: textiel, samenstellingslabel, merklabel ..., producten en consumptiegoederen.

            

We hebben een sterk vermogen om zich aan te passen aan uw productie- of organisatieprocessen door onderling overleg in projectmodus om een ​​optimale marktintroductie te verkrijgen.

            

U heeft het voordeel dat u onze "private-label" white label-oplossingen kunt integreren met al onze uitbestede diensten om uw kosten en uw resourcebehoeften op digitale functies te beheersen.

Uw voordelen bij het integreren van de nolostt-oplossing in uw producten:

Digitale TransformatieDraag bij tot de digitale transformatie van uw merk met kostenbeheersing en onze uitbestede oplossing

onderscheidenOntwikkel de differentiatie aspecten van uw merk uit de competitie

Waarde creëren Verhoog de creatie van toegevoegde waarde op uw producten om uw klanten in een verbonden wereld te bevredigen

Digitale marketingBlijf in contact met uw klanten en verrijk uw klantdatabase voor uw digitale marketingcampagnes in het kader van: evenement, promotieaanbod, after-sales service, nieuwsbrief, lancering van een nieuw product

Duurzame ontwikkelingDraag op een of andere manier bij aan duurzame ontwikkeling door langdurig gebruik van uw producten aan uw eindgebruikers te geven