BEDRIJFSOPLOSSINGEN

Het werkobject door nolostt, wat is het?   U heeft zeker een team van medewerkers die zijn uitgerust met smartphones, laptops, strategische data schijf, voertuig sleutel, zakenreizen koffers, paspoorten.  

   Wat garandeert u in geval van verlies de mogelijkheid om al deze objecten snel te vinden tijdens uw zakenreis? De kans op dit gebeuren bestaat goed tussen uw bedrijf en uw personeelsbestand.  

   Uiteraard zijn al deze objecten werkinstrumenten die een fysiek en intellectueel kapitaal van uw bedrijf vormen met strategische inzetstukken. Dit betekent een zeer hoge kosten bij permanent verlies van deze objecten   professionals.

Het verlies van een van deze items kan negatieve gevolgen hebben voor uw werkcyclus en de tevredenheid van uw klanten.

U heeft het voordeel dat u onze "private-label" white label-oplossingen kunt integreren met al onze uitbestede diensten om uw kosten en uw resourcebehoeften op digitale functies te beheersen.

 

"Wat is uw" Risicobeheer "vanwege het verlies van de werkobjecten van uw
medewerkers? »:

"Dus wat moet ik doen als onderdeel van een preventieve aanpak? "

Wees gerustgesteld, we hebben de oplossing op nolostt.com om al deze risico's aanzienlijk te verminderen.

We hebben voor elk van uw medewerkers een verpakkingsoplossing gemaakt om optimaal te reageren op uw behoeften door onze technologie te integreren:

Smartphone

smartphone label

Valise

Kofferlabel

Ordinateur

Computer label

Sac ordinateur

Computer zak label

Porte clès

Label Sleutelhangers

Passeport

Passport label

Portefeuille

Portfolio label

Elk aangesloten label is uniek en toegewezen aan elke medewerker en opgeslagen op uw toegewijde nolostt-platform in Saas-modus met een dashboard voor het beheer van uw park met een waarschuwingsbericht bij het herstelde object dat ook aan u kan worden meegedeeld assistenten of zittende collega's.  
   We hebben ook oplossingen aangepast aan de vluchtcase of voor zware uitrusting die nodig zijn om labels te hebben aangepast tijdens de reizen. '""

Uw voordelen om uw teams te voorzien van de Nolostt Business-oplossing:

sereniteit Laat je teams rustig reizen met een hoogwaardige meerjarige etikettering

anonimiteit Een nolosttetiket is anoniem, wat uw werknemers op hun zakenreizen volledig discretie biedt

Tijdbesparend Bij verlies van een voorwerp vind je je object sneller, waardoor het risico op verlies van exploitatie wordt vermeden

veiligheid Beveilig uw intellectuele kapitaal op deze manier door het verlies van een definitief object te vermijden

economisch Vermindert bijkomende kosten en operationeel verlies bij permanent verlies van waardevolle items, zoals een smartphone, laptop, vermijd het herhalen van een complete set sleutels.

Neem contact met ons op om u de juiste oplossingen aan te bieden en het best aan uw verwachtingen te voldoen. U kunt ook een niet-bindende demo van de nolostt Business Travel-oplossing aanvragen.